• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De lekkerste Goulashsoep!

Benodigdheden (4 personen)
2 eetlepels olie
3 uien
2 rode paprika’s
2 tomaten
1 wortel
300g aardappelen
1 teen knoflook of 1 theelepel Knoflookcrème
600g runder(stoof)lappen
Zout naar smaak
1 eetlepel paprikapoeder pittig of mild
2 eetlepels Goulashcrème mild
1 eetlepel Paprikacrème pittig of Paprikacrème mild
1,2 liter water
1 bouillonblokje
laurierblad
1 theelepel karwijzaad
1 eetlepel Pittige pepersaus of Milde pepersaus

Bereidingswijze
Goulashsoep heeft een ruime tijd nodig om te garen, zodra deze klaar is zal je echter merken wat een heerlijk smeuïg gerecht dit is. Goulashsoep wordt traditioneel gegeten in combinatie met brood.

Snijd de uien door de helft en vervolgens in reepjes, de overige groente in blokjes. Snijd de runderlappen in blokjes.
Verhit de olie in een ruime soeppan of bogrács en fruit de uien enkele minuten. Doe vervolgens het vlees samen met de paprikapoeder in de pan en rooster dit enkele minuten. Voeg hier de Goulashcrème, Paprikacrème en zout naar smaak aan toe en overgiet het geheel met water. Breng het water aan de kook, plaats het bouillonblokje, laurierblad en knoflook in de pan en laat dit de komende anderhalf uur zachtjes gaar stoven.
Roer slechts af en toe.

Zodra het vlees al enigszins zacht is geworden (na +/- 1,5u) voeg je de gesneden paprika, tomaat en peen toe aan het geheel.

Voeg na 2 uur totaal de stukjes aardappel samen met de karwijzaad en de milde of pikante pepersaus toe. Deze laat je slechts de laatste 20 minuten zachtjes mee pruttelen.
Serveer de soep met stukjes brood en voeg crème fraiche toe naar smaak.

Eet smakelijk / jó étvágyat!

Bereidingstijd: +/- 2.5 uur
Bevat per portie: 495 kcal.

Hieronder vindt je de producten die zijn gebruikt in dit gerecht:

Merken
Univer Goulashcrème
€2,49
Univer Piros Arany Paprikacrème
€2,49
Univer Erős Pista Pikante Pepersaus
€2,99
Maggi Gulyásleveskocka goulashsoep bouillon
€1,99
Univer Knoflookcrème
€2,49
Toon 1 - 7 van 7