• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzending

Alle bestellingen op werkdagen gedaan voor 16:00 uur worden, na ontvangen betaling, dezelfde dag verzonden via PostNL. Deze zijn doorgaans in Nederland en België de volgende dag in huis. Voor overige landen gelden er andere levertijden. In het weekend geplaatste bestellingen, worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Op nationale feestdagen, gelden de door PostNL gehanteerde bezorgdagen. Met de verzending van de bestellingen, zijn wij afhankelijk van PostNL. Indien door PostNL niet kan worden voldaan aan de levering voor de volgende dag, vragen wij je hiervoor onze excuses.

Let op: Bestellingen die worden gedaan op nationale feestdagen, worden op de eerstvolgende werkdag verzonden.

Track & Trace

Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je per e-mail de Track & Trace code. Met de Track & Trace code, kan je de zending online volgen of met de PostNL App. Als de dag waarop de zending aanbieden bekend is, wordt deze dag getoond. Ook is aangegeven hoe laat de zending wordt bezorgd (indien mogelijk).

Bezorger gemist?

Als je niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Je pakket wordt bij het dichtstbijzijnde PostNL punt afgegeven. Kijk voor de info hierover op de track en trace pagina van je pakket. Je hebt 1 week de tijd om het pakket op te halen. Daarna wordt het pakket naar ons teruggestuurd.

Let op: Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je je pakket ophaalt, anders wordt het pakket niet aan je meegeven.

Ophalen bij PostNL locatie

Je bestellingen afhalen wanneer het jouw uitkomt? Dat kan nu eenvoudig met "Pakje Gemak" van PostNL! Selecteer bij verzendmethode "Ophalen bij PostNL locatie" voor het dichtstbijzijnde afhaalpunt bij jouw in de buurt. Je kunt hier zelf aangeven waar en wanneer je jouw pakket wilt afhalen. Er zijn ruim 3650 afhaallocaties in Nederland, waarvan er een hoop tot 20:00 uur of later zijn geopend. Ook brengt dit geen extra kosten met zich mee, kortom: Een en al gemak!

Ochtend en avond levering

Ook is het mogelijk om binnen Nederland te kiezen voor een ochtend of avondlevering. Deze optie geldt alleen voor werkdagen en zal zichtbaar worden bij de verzendmethodes. Teven zie je hier op welke dag je pakket in de ochtend of avond wordt geleverd. De ochtendlevering is tussen 08:00 uur en 12:00 uur. De avondlevering is tussen 18:00 uur en 22:00 uur Als de opties niet worden getoond, betekend dat ze voor die dag niet beschikbaar zijn.

Kosten verzending

De verzendkosten voor max. 23 kg bedragen als volgt:

Nederland: € 6,95 (geldt ook voor PakjeGemak)

Nederland ochtendlevering: € 16,95

Nederland avondlevering: € 8,20

België: € 10,95

Duitsland: € 11,95

Luxemburg: € 14,95

Verenigd Koninkrijk: € 14,95

Frankrijk: € 16,95

Voor overige landen, maak je bestelling compleet, voer je adres in en de verzendkosten worden berekend.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om  je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als
waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jouw voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden  gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je
het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden
of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen
is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.
Ons retouradres: De Smaak van Hongarije.nl, Postbus 147, 3130 AC, Vlaardingen, Nederland.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn:

-producten die bederven binnen de bedenktermijn;

-producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken (vleeswaren).

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Prijzen
Alle prijzen op de website van De Smaak van Hongarije.nl zijn vermeld in Euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud vermeld.